spa manicure

Deze fantastische Cuccio Spa Manicure producten zijn gemaakt om uw standaard Manicure behandelingen naar een hoger niveau te tillen. Deze luxe lijn is samengesteld met behulp van hoogwaardige, natuurlijke, ingredienten van fruit- en kruidenextracten. Tevens zijn vele producten ook geschikt voor de doorverkoop aan uw klant zodat u uw omzet kunt verhogen in uw salon zonder extra behandelingen uit te hoeven voeren.

Aromatherapie

Voor de meest optimale Spa beleving van jouw klant, gebruik je deze Cuccio Elixer Sprays. Je creeert hiermee een ontspannen sfeer, waarbij de geur afgestemd kan worden op de geur van de producten waar je op dat moment mee werkt. Een extra vorm van aandacht en perfectie voor jouw klant.

Ook perfect bruikbaar als "home fragrance spray", dus als verkoopproduct naar uw klant!


Beschikbaar in 6 heerlijke geuren:

- Milk and honey

- Papaya and guava

- Vanilla bean and sugar

- Pomegranate and fig

- White limetta and aloë vera

- Tuscan citrus and herb

Butter blend

Deze, met een award bekroonde lijn, Cuccio Butterblends zijn samengesteld met behulp van hoogwaardige, natuurlijke, ingredienten van fruit- en kruidenextracten en werken 24-uur hydraterend. Tevens zijn de producten in diverse geuren en formaten leverbaar, waardoor deze butters uitermate geschikt voor de doorverkoop aan uw klant zodat u uw omzet kunt verhogen in uw salon zonder extra behandelingen uit te hoeven voeren.

Cuccio Butter Blends staan garant voor een intens hydraterende behandeling voor een zijdezachte huid. Daarnaast heeft elke geur zijn eigen extra functionaliteit. Deze niet-vette Butterblends trekken snel in de huid in, laten een zijdezachte huid achter. Ze zijn allen vervaardigd uit natuurlijke fruit- en kruidenextracten, afkomstig uit Toscane en proefdiervrij! 


Kokos staat bekend om zijn antibacteriele werking en bevordert de spijsvetering. Geef je klant een verrassende zomer-ervaring met de zwoele geur van kokos in combinatie met gember.


Lemongrass & Lavender werkt kalmerend en rustgevend, daarnaast zorgt het voor extra hydratatie.


Milk & Honey zorgt voor een verzachtende huid en extra hydratatie.


Papaya & Guave heeft een genezende werking en genereert nieuwe huidcellen.


Pomegranate & Fig werkt revitaliserend en anti-aging.


Tuscan Citrus & Herb geeft de huid meer energie en brengt deze weer in balans.

Bodybutter lyte

De pure, lichtere variant van de bekende Cuccio Butterblends! De Lytes zijn bijna een lotion van structuur en zorgen daarom voor onmiddellijke hydratatie. Door deze handige pompflacon is de Lyte gemakkelijk aan te brengen. Ook de Lytes zijn 24-uur hydraterend.

Cuticle revitalizing

Deze rijke olien zijn ideaal geschikt voor gebruik tijdens de behandelingen en een perfect retailproduct. Het is niet "zomaar" een nagelriemolie! Deze olien zijn rijk aan anti-oxidanten, die vochtinbrengend zijn, de nagelriemen en nagels beschermen en ggenezen. Cuccio Spa Manicure producten is gemaakt om uw standaard Manicure behandelingen naar een hoger niveau te tillen. Panthenol, vitamines en voedingsstoffen dringen, via de nagelriem, de matrix binnen.


Beschikbaar als olie in 2 formaten en in een handige stick voor onderweg.

Scrubs, body wash en spa kits 

De sea salt scrub is rijk aan mineralen. Door het natuurlijke zeezout kun je de huid zachtjes scrubben om een zijdezachte huid te krijgen. Door de scrub te mengen met olie wordt de huid ook intens gehydrateerd. Deze Sea Salt Scrub is geschikt voor het hele lichaam.


Cuccio Hydrating Body Butter Wash reinigt de huid met natuurlijke jojoba beads. Door te scrubben met deze beads worden dode huidcellen verwijdert, terwijl het aanmaken van nieuwe huidcellen gelijktijdig wordt gestimuleerd. De botanische extracten hydrateren de huid, waardoor deze weer stralend wordt. In combinatie met een bijpassende geur Bodybutter Lyte is dit een prachtig cadeau! Ook heel goed geschikt als retail product dus.


Verbeter uw Spa Manicure en Spa Pedicure behandelingen met onze stimulerende en hydraterende Massagecremes. Tevens ook geschikt voor een fullbody massage. De kalmerende, hydraterende en romige formule zorgen ervoor dat u de perfecte massage kunt geven en niet van het lichaam "afglijdt". De creme laat geen vettige laag achter, maar trekt goed in. Naspoelen en/of wassen na gebruik is dus niet nodig.


De spa manicure kits zijn een verzameling van de meest beroemde Cuccio Spa Manicure en Naturale producten in 1 Kit om de behandelingen compleet te maken. Er zijn diverse kits beschikbaar in diverse geuren, waardoor er voor ieder wat wils verkrijgbaar is.