Voeding

voedingsdeskundige

Met een bacheloropleiding voedings- en dieetleer als basis bent u bij Senti Bene in perfecte handen als u graag voedingsadvies wenst.

Ik geef voornamelijk advies bij voedselallergie├źn, voedselintolleranties, en voeding bij PCOS gezien ik uit persoonlijke ervaring ook het best kan meevoelen met deze zaken. Ook andere zaken kunnen uiteraard aan bod komen. U mag mij altijd vrijblijvend een mailtje sturen met uw hulpvraag zodat ik u kan laten weten of ik de geschikte persoon ben om u verder te helpen.


Mijn voorkeur gaat uit naar een onbewerkt voedingspatroon zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen en biologisch/ecologisch geteelde voeding. 

Dit is geen absolute noodzaak, maar ik leg u graag de voordelen van deze voeding uit.

Indien u op voorhand weet dat u hier helemaal niet voor open staat, dan ben ik wellicht niet de juiste deskundige om u te helpen. Ik ben hier liever op voorhand eerlijk in. Zo weet u ten volle wat u van mij kunt verwachten.


Indien u een figuurcorrigerende behandeling boekt zoals deze met de CCav (bodysculpting) is een basisadvies voeding inbegrepen.Ik ben niet aangesloten bij het RIZIV dus u kan geen terugbetaling vorderen bij mijn advies.